Chinese Tajersoep (Varken)

Home/MaaltijdBoxen/Soep/Chinese Tajersoep (Varken)

Chinese Tajersoep (Varken)

Out of stock

15.00

Uitverkocht

Vergelijk

Ingrediënten:
1½ liter water
5 Chinese tajerknollen
1 tomaat
1 ui
1 verse groene peper
300 gr. varkenslappen of varkenstaart
5 pimentkorrels
1 laurierblaadje
2 takjes selderij
zwarte peper
2 á 3 bouillon blokjes.

Het varkensvlees wassen en in stukjes snijden. De tajers schillen en in stukjes snijden. Ui en tomaat in kleine stukjes snijden.
Zet het water op vuur met het vlees, de ui, tomaat, pimentkorrels en laurierblad. Afgedekt laten trekken. De peper er heel bij doen. Voeg nu ook de in stukken gesneden tajer en selderij bij de bouillon toe en de soep in een half uur gaar koken. Afmaken op smaak met wat zout of zwarte peper.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Chinese Tajersoep (Varken)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your custom content goes here. You can add the content for individual product
Back to Top